<

Бригада тероборони закликає добровольців з Володимирського району долучатись до військової служби

19:00 | 22.10.2023 / Іваничі, Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
17434
/ Коментарі відсутні

Військові з 55 окремого батальйону 100 бригади територіальної оборони Волині проводять набір добровольців з Володимирського району на службу.

Як зазначають захисники Олександр та Юрій, їхній підрозділ потребує вмотивованих та сміливих чоловіків, які готові захищати свою державу у лавах ЗСУ від ворога, який з 2014-го року атакує нашу землю.

Військові додають, що у батальйоні служать чимало бійців, які родом з Володимирського району. Як зазначив Олександр, вони готові навчити та передати необхідні знання добровольцям, адже на фронті набагато легше та спокійніше, коли поряд людина з сусідньої вулиці, міста чи району.

Волинський підрозділ потребує доукомплектації, він входить до складу Збройних сил України. За бійцями зберігаються усі гарантії, соцзабезпечення та виплати, як і для інших військових ЗСУ.

“Волинь – Батьківщина УПА, ми не можемо підвести наших предків. Зараз підрозділ потребує доукомплектації, нам необхідні вмотивовані та сміливі чоловіки, які готові захищати українців та рідну землю”, – звернувся Олександр.

Військові перебувають на нульових позиціях, де відбивають збройну агресію рф. Наші захисники запрошують на службу усіх небайдужих, аби захистити наш народ та територіальну цілісність України.

Усі, хто бажає захищати державу від ворога поряд зі своїми земляками, звертайтеся за номерами телефонів:

0674535201 – Олександр
0965506403 – Юрій




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок