<

Бійці тероборони «Волинь» змагались у стрільбі поблизу Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:19 | 5.10.2019 / Володимир / /
Перегляди
77
/ коментарі 3

3-го жовтня на військовому полігоні поблизу Володимира-Волинського зібралися близько сотні представників підрозділів територіальної оборони з усіх районів Волині. На стрільбищі відзначили День бійця територіальної оборони, який в Україні святкують в першу суботу жовтня.

Варто зазначити, що змагання з нагоди цього свята на Волині проходять лише вдруге. Однак, стануть традиційними, запевняють в обласному комісаріаті. Територіальна оборона Волині до 2014-го року носила здебільшого епізодичний характер. А після подій, що розгорнулися на Сході України, сформували перший батальйон тероборони “Волинь”.

Присутні виконували завдання з вогневої підготовки. Після проведення інструктажу з техніки безпеки представники команд почергово вправлялися у стрільбі зі зброї, а саме пістолета Макарова, ручного кулемета Калашникова та рушниці – відпрацьовували бінокулярну стрільбу — стрільбу без прицілювання.

Після проходження усіх завдань особовий склад управлінь, бригад і батальйонів рот охорони Волинської області вишикувався для відзначення переможців змагань. Нагороджував кращих стрільців Богдан Гончарук, керівник апарату обласної державної адміністрації, – йдеться на сайті Волинської ОДА.

Так, за підсумками 2019 навчального року, Почесною грамотою обласної державної адміністрації та перехідним кубком “Кращий військовий комісаріат Волинської області з питань організації та підготовки підрозділів територіальної оборони” нагородили Володимир-Волинський об’єднаний військовий комісаріат (військовий комісар — підполковник Руслан Яцій). Подяку голови обласної державної адміністрації та перехідний вимпел “Кращий підрозділ тероборони Волинської області” вручили військовій частині А7063 (місто Ковель, командир — майор Олексій Шумік).

За 1-ше місце у змаганнях з вогневої підготовки під час проведення в області Дня територіальної оборони відзначили команду військової частини А7062 (місто Луцьк, військовий комісар — полковник Василь Худик).

За 2-ге місце — команду роти охорони Камінь-Каширського районного комісаріату (військовий комісар — підполковник Сергій Швачко).

За 3-тє — команду роти охорони Володимир-Волинського об’єднаного районного військового комісаріату (військовий комісар — підполковник Руслан Яцій).

Також нагородили громадське формування з охорони громадського порядку та державного кордону “БУГ” (керівник — Олександр Калюжний) за сприяння Збройним Силам України у вирішенні питань підготовки підрозділів територіальної оборони та з нагоди проведення в області Дня бійця територіальної оборони.




коментарів: 3
    • Це якшо ше м’ягко сказати.
      Один селянин взагалі якогось бюстгалтера чи шо там в руках тримає :)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа