<

Бюджет Володимира-Волинського на 2019 рік складе 367 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:03 | 20.12.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради 19-го грудня затвердив проект бюджету міста на 2019 рік. Загальний обсяг доходів передбачається у сумі 367,4 мільйони гривень.

Детально про планування бюджету міста на 2019 рік розповіла в.о. начальника управління фінансів Ірина Томашук.

З цієї суми, до загального фонду передбачається 358,8 мільйонів, а до спеціального фонду – 8,6 мільйонів гривень.

Пріоритетним джерелом надходжень до загального фонду бюджету міста у 2019 році, як і раніше, залишається податок на доходи фізичних осіб.

Крім того, до міського бюджету планується надходження єдиного податку – 15,1 мільйони гривень; плати за землю – 12,9 мільйонів; акцизного податку – 12,6 мільйонів; плати за надання адміністративних послуг – 3,8 мільйонів; податку на нерухоме майно – 1,3 мільйонів; надходження від орендної плати за користування майном – 900 тисяч; інші податки –400 тисяч (транспортний податок, адмінштрафи, держмито, податок на прибуток комунальних підприємств, частина чистого прибутку, туристичний збір); інші надходження – 400 тисяч ( плата за користування місцем розташування рекламних засобів, орендної плати під тимчасовими торговельними об’єктами, відрахування від вартості будівельно-монтажних робіт, тобто платежі, які не включено до доходів бюджету безпосередньо)

До загального фонду прогнозується надходження трансфертів з державного та обласного бюджетів в загальній сумі 197,2 мільйони гривень.

Для бюджету розвитку міста (спеціального фонду) планується отримати 1 мільйон 20 тисяч гривень.

Витрати міського бюджету на 2019 рік плануються в загальній сумі 367,4 мільйони. 

При розрахунку прогнозних видатків на 2019 рік враховано умови ст. 77 БКУ, а саме необхідність врахування у першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; видатків на проведення розрахунків за використані бюджетними установами енергоносії.

На 2019 рік міський бюджет визначено з реверсною дотацією в сумі 4,9 мільйони гривень, коли у 2018 році вона склала 9,4 мільйони.

Видатки на реалізацію проектів громадського бюджету плануються для управління житлово-комунального господарства і будівництва в сумі 1,3 мільйони гривень.

Присутній на засіданні депутат міської ради Ярослав Жук підняв питання, щодо необхідності підняти ціну за розміщення рекламоносіїв. Міський голова міста погодився з депутатом, що потрібно слідкувати за аналогічною ситуацією в сусідніх містах.

Також Петро Саганюк зазначив, що треба тримати під контролем забезпечення повноти медичної та освітньої субвенцій.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа