<

Біля педагогічного коледжу у Володимирі планують створити нову сучасну спортивну зону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:40 | 9.06.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2234
/ 1 коментар

8-го червня у педагогічному коледжі у Володимирі відбулися перші збори нової наглядової ради, на яких обговорили план створення сучасного спортивного поля для студентів та молоді.

На обговорені був присутній голова наглядової ради нардеп Ігор Гузь. Він зазначив, що подібний спортоб’єкт є необхідним і треба підійти розумно до планування. Також він лобіюватиме питання виділення коштів на спортивне поле.

На стадіоні біля педколеджу планують облаштувати футбольне, волейбольне та баскетбольне поле. Також у планах встановити нові тренажери та бігові доріжки з покриттям.

Директор коледжу Микола Савельєв зазначив, що потрібно привести до порядку і господарські будівлі педколеджу. Дещо, можливо, варто знести, щоб розширити та окультурити майданчик.

“Цікаво було би облаштувати зону для великого тенісу, враховуючи те, що на сьогодні у місті ніде немає тенісного корту. Я вважаю, що ним би активно користувалися звідусіль”, – висловив ідею Гузь.

Орієнтовно вся запланована робота обійдеться в 5 мільйонів гривень. Їх спробують залучити з державного та обласного бюджетів.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок