<

Багате на ями перехрестя біля пам’ятника-танка у Володимирі вимагає поремонтувати Інспектор Ляля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 20.04.2021 / Володимир / /
Перегляди
64
/ коментарі 3

До БУГа звернулися водії Володимира-Волинського з проханням дати завдання Інспекторці Лялі поміряти ями на перехресті вулиці Козацької та Драгоманова у Володимирі. З обох вулиць, розповідать, неможливо виїхати не потрапивши колесом в глибоку яму.

Перехрестя й дійсно потребує ремонту. На календарі вже 20-те квітня, але ямковим ремонтом тут поки не пахне. За двадцять метрів на вулиці Драгоманова невеликі ями залатали ще півтора-два тижні тому, а на перехресті глибокі та небезпечні чомусь лишили. Гірше, коли погода дощова. У калюжі не видно, що ями більше 6-8-ми сантиметрів в глибину. А таких на перехресті є близько восьми.

Журналісти БУГу поцікавилися, чому на перехресті досі не провели ямковий ремонт, у міської влади. Як розповіли у міськвиконкомі, ремонт перехрестя передбачений в рамках капітального ремонту вулиці Устилузької.

Проте, коли це буде – наразі невідомо. А поки небезпечні ями так і лишаються на місці.




коментарів: 3
  1. І це княже місто, яке хочуть зробити туристичним?!
    Ну, якшо ви хочете показувати туристам як НЕ мають виглядати дороги, як нема де справити потребу, і як з дерев у парку мітять ворони – то вас чекає неабиякий успіх.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок