<

Адвокат закликає волинських бійців не йти у відпустки «під чесне слово»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:48 | 1.05.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Волинський адвокат Василь Нагорний радить бійцям 14-ої бригади, які скоро повернуться у Володимир-Волинський, не йти у відпустку, доки не отримають відповідного документального дозволу.

“Зарікся, що поки в лікарні, то новин не читатиму. Відкрив випадково, і натрапив, що 14 бригада скоро повертається на місце дислокації у Володимир, очікують близько 3,5 чоловік…. І тут хрєня, виявляється казарми не готові (в жахливому стані), знову частину пацанів будуть відпускати у відпустки по домівкам.

Згадую останні судові засіданні по бійцям 51 ОМБр, і свідчення офіцерів, що ще в 2014, коли повернулась 51 бригада, то умови в цій частині були супер, і розмістити 4000 бійців було без проблем. Брехня завше вилазить…

Родичам бійців раджу, щоб не було таких проблем,як з бійцями 51 бригади в 2014 році, і надуманих кримінальних проваджень, порадьте своїм хлопцям не повторювати помилок бійців 1 хвилі:

1. Не йти у відпустку без офіційного документу (на чесне слово). З 51ОМБр відпустили так 2000 чоловік — стільки ж порушили кримінальних проваджень, а офіцери потім просто “відморозились”, що нікого не відпускали.

2. Якщо не дають направлення в шпиталь на лікування, то не тікайте, щоб звернутись до приватного лікаря, а “тікайте” у військову прокуратуру Луцького гарнізону, або звертайтесь до волонтерів.”, – пише Василь на своїй сторінці.




коментарів: 2
  1. пане адвокате! щоб робити такі висновки потрібно слухати дві сторони. Є хлопці які пішли у відпустку і повернулись після відпустки на службу і в них все нормально. Але є такі, які самовільно в 2014р.пішли у відпустку а потім ховались під спідницю своїх жінок і у свою частину неповертались, от таких зараз і судять. Я розумію вони нехотіли більше в АТО, але в свою частину повернутись можна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок