<

44-квартирний будинок у Володимирі-Волинському добудовують: квартири отримають учасники бойових дій та члени родин загиблих Героїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:09 | 7.11.2019 / Володимир / /
Перегляди
246
/ Коментарі відсутні

6-го листопада Володимир-Волинський відвідала голова Волинської обласної ради Ірина Вахович. Вона побувала на близько десяти об’єктах міста, серед яких і 44-квартирний будинок для військових. Офіційній делегації, а також і журналістам вдалося побачити, як виглядає будинок зсередини.

Нагадаємо, що будинок будується з 2008-го року Західним управлінням капітального будівництва Міністерства оборони України за кошти цього ж міністерства.

Будівництво було призупинене у 2013-му році на стадії 80% готовності, а продовжене у 2015-го році. Процес призупинився у зв’язку з виникненням додаткових робіт, які, за словами генпідрядника, неможливо було передбачити під час розроблення проектної документації, повідомляють на офіційному сайті міста.

Станом на 6-те листопада в усіх квартирах виконані внутрішні опоряджувальні роботи, змонтовані інженерні мережі. Стан готовності виконаних робіт становить 99%.За словами будівельників, зосновних робіт, що залишилися – потрібно підвести до будинку газ.

Проблема у тому, що газова труба, до якої будуть під’єднувати будинок, знаходиться під заасфальтованою парковкою.

В період з 2008-го року на будівництво спрямовано майже 21 мільйон гривень. Всього площа житлових приміщень будинку складає 2500 мтерів квадратних, говорить прораб.

Квартири у багатоповерхівці отримають учасники бойових дій та члени родин загиблих військових. 

Ірина Вахович зауважила, повідомляють на офіційному сайті міста, що проблемою є те, що на території міста є 25 гектарів земель танкового полку, які фактично не використовуються. Землі належать мінооборони.

“Можна ці землі використати під ділянки атовцям. Також там є будівлі, що можна переробити на квартири для військових, які їх потребують. Зараз формуємо Стратегію розвитку регіональної політики в Україні і це питання, яке так само актуальне для інших регіонів і міст, обов’язково буде нами винесене”, – зауважила голова облради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя