<

Вбивство українки в Німеччині: матір жінки знайшли мертвою

17:40 | 20.03.2024 / Новини / , /
Перегляди
1059
/ Коментарі відсутні

Німецька поліція виявила тіло жінки в рибальському озері одного з районів міста Бад-Шенборн. Імовірно, загибла була матір’ю 27-річної українки, яку нещодавно також знайшли мертвою.

Про це повідомила місцева німецька поліція.

Жінку знайшли водолази ще напередодні, 19-го березня. У поліції вважають, що це може бути саме матір убитої українки Марина Стеценко, яку розшукували як головного свідка у справі вбивства її доньки. За даними правоохоронців, вона також померла внаслідок зовнішнього насильства. 

Наразі слідство встановило, що двоє підозрюваних віком 43 та 44 роки спершу вбили 51-річну жінку ввечері 6-го березня, а через кілька годин — 27-річну матір немовляти. Їх затримали 13 березня, нині вони перебувають під вартою.

Раніше немовля померлої 27-річної українки знайшли живим. 5-тижневу дівчинку доставили до лікарні. Там провели аналіз ДНК, який засвідчив, що дитина є донькою вбитої жінки. Зараз немовля перебуває під опікою управління у справах молоді.

Поблизу німецького міста Гоккенгайм правоохоронці виявили тіло 27-річної українки. Її вважали зниклою безвісти. За попередніми даними, вона померла внаслідок насильницьких дій. Наразі триває розслідування спеціальної комісії, аби встановити обставини злочину.

Донька загиблої, яку згодом знайшли живою, деякий час перебувала під опікою чоловіка та жінки. Поліція взяла їх під варту та вважає обох головними підозрюваними в убивстві. Як писав таблоїд Bild, підозрювані — росіяни, які могли вбити жінок, щоб вкрасти дитину. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця