<

У Німеччині знайшли живим зникле немовля вбитої українки

15:37 | 15.03.2024 / Новини / /
Перегляди
673
/ 1 коментар

Німецькі служби знайшли живим зникле немовля вбитої українки, чиє тіло нещодавно виявив перехожий на березі Рейну на заході країни.

Як пише Європейська правда, про це повідомляє Bild.

Дитину – кількатижневу дівчинку – знайшли живою. Вона перебувала під опікою двох чоловіків, повідомила у п’ятницю поліція Мангейма. У зв’язку з цим ці двоє чоловіків у віці 43 і 44 років були тимчасово заарештовані у середу ввечері.

Обох чоловіків підозрюють у вбивстві жінки. У четвер вони постали перед суддею, а потім були доставлені до виправної установи.

Згідно із заявою поліції, дівчинка була неушкодженою і доставлена в лікарню в якості запобіжного заходу. Порівняння ДНК показало, що дитина є донькою вбитої жінки. Зараз дівчинка перебуває під опікою управління у справах молоді.

Спеціальна комісія “Рампе” (за назвою місця, де було знайдено тіло, поблизу бази НАТО) розшукувала дитину і матір вбитої з того моменту, як було виявлено тіло жінки. Згідно з повідомленням, пошуки 51-річної жінки тривають.

Раніше цього тижня стало відомо, що на заході Німеччини знайшли мертвою громадянку України з тимчасовим захистом, яка проживала у притулку для біженців.




один коментар
  1. коли жінка виїхала з України і де батько дитини?
    якої національності ті два мордовороти?
    поки ви думаєте і шукаєте відповідь, у мене 2 припущення: або наші або албанці.
    взнайте і дайте знати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота