<

В уряді будуть боротися з нелегальними перевізниками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:52 | 21.12.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Міністерство інфраструктури, 20 грудня, схвалило план заходів щодо боротьби із нелегальними перевезеннями.

20 грудня 2018 року проведено міжвідомчу нараду під головуванням Міністра інфраструктури Володимира Омеляна з питань функціонування ринку автомобільних пасажирських перевезень. Узгоджено дії для унеможливлення функціонування на ринку пасажирських перевезень автомобільним транспортом перевізників, що діють поза межами правового поля. Про це повідомляє прес-служба відомства.

За словами міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, близько половини автоперевізників працюють у так званих “сірій” та “чорній” зонах.

У Мінінфраструктури планують створити територіальні робочі групи, які будуть боротися з нелегальними перевізниками у регіонах України.

«Не може бути такого, що «результатами» перевірок перевізників є зростання хабарництва серед чиновників різних відомств. Я маю інформацію не тільки з офіційних звітів, а й безпосередньо від людей. Так от: із посиленням контролю за ринком перевезень буде посилено і відповідальність чиновників», — зазначив міністр.

За підсумками зустрічі було дане доручення сформувати територіальні робочі групи з питань функціонування ринку автомобільних пасажирських перевезень під головуванням профільних заступників облдержадміністрацій з обов’язковим включенням до їх складу представників територіальних управлінь Укртрансбезпеки, ДФС, Антимонопольного комітету, Нацполіції, членів ГО «ВААП» та ГС «Всеукраїнська асоціація автостанцій».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок