<

В будинку лучанина викрили цех з виробництва фальсифікованого алкоголю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:54 | 11.06.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Луцьку правоохоронці викрили чоловіка, який у власному будинку створив підпільний цех з виробництва алкоголю. Загалом напоїв вилучили на понад 400 тисяч гривень.

Про це повідомляють в управлінні ГУ ДФС у Волинській області.

Житель обласного центру у власному будинку організував підпільний цех з виробництва алкогольних напоїв із сировини невідомого походження, які можуть становити загрозу для життя та здоров’я людей.

Фальсифікат, який  виготовлявся в жахливих антисанітарних умовах під виглядом різних торгових марок ймовірно реалізовувався на території міста Луцька та Луцького району.

Відтак, правоохоронцями під процесуальним керівництвом прокуратури області,  в ході проведення санкціонованих обшуків  приватного будинку та гаражного приміщення ліквідовано підпільний цех по виготовленню фальсифікованої алкогольної продукції та викрито місце накопичення такого сурогату.

За наслідками проведених заходів з незаконного обігу вилучено понад 1 200 літрів рідини з характерним запахом спирту, з якого виготовляли «оковиту» та близько 1000 пляшок готової алкогольної продукції, маркованої підробленими марками акцизного податку, вартістю близько 400 тисяч гривень. Разом з тим, вилучено  обладнання для такого незаконного виробництва.

Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучені ТМЦ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота