<

Усик видовищно нокаутував Дюбуа і захистив чемпіонські пояси

01:51 | 27.08.2023 / Новини / , /
Перегляди
865
/ 1 коментар

Український боксер Олександр Усик у ніч на 27-ме серпня вдруге відстояв звання об’єднаного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі, нокаутувавши британця Даніеля Дюбуа.

Про це повідомляє Суспільне Спорт.

Уже в стартовому раунді Дюбуа пропустив від Усіка джеб із правої руки, який став головним гайлайтом перших трьох хвилин поєдинку.

Інший джеб від Усика “знайшов” суперника у другому раунді. Водночас українець пропустив удар у пах, про який просигналізував рефері.

Ініціатива у дощовому Вроцлаві зберігалася за Олександром, який реалізував свою перевагу над суперником у швидкості.

Поєдинок було припинено у п’ятому раунді через зафіксований суддею удар Дюбуа українцю нижче пояса. Взявши кілька хвилин паузи, Усик відновив поєдинок і ще до кінця раунду виконав один із найпотужніших ударів вечора з лівої.

На екваторі двобою Дюбуа продовжував відпрацьовувати по корпусу супернику. Натомість сьомий раунд завершувався серією ударів від Усика, що на короткий проміжок часу притис британця до канатів.

Після екватора бою Усик помітно додав, і це стало фатальним для його опонента. У восьмому раунді після серії точних ударів українця Дюбуа взяв коліно, а в дев’ятому раунді. після ще одного нокдауну рефері зупинив поєдинок.

Тепер в активі 36-річного Усика 21 перемога (14 – нокаутом) у 21 поєдинку. П’ять із них він провів у надважкій вазі. Перед цим Олександр став абсолютним чемпіоном світу в крузервейті (вагова категорія до 90,7 кг), завоювавши там усі чотири найпрестижніші пояси.

Для 25-річного Дюбуа поразка від Усика стала другою в кар’єрі. Також на його рахунку 19 перемог (18 – нокаутом).




один коментар
  1. Не було там нижче дозволеного у 5-му.
    Якшо по-чесному, то рубероїд виграв тим ударом по пузі, раз Сашко не зміг вчасно встати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя