<

Укрпошта за день продала майже 800 тисяч марок «Русскій воєнний корабль…ВСЬО!»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 25.05.2022 / Новини / /
Перегляди
105
/ 1 коментар

АТ «Укрпошта» за перший день продажів реалізувало близько 800 тисяч марок «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!».

Про це генеральний директор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський  повідомив у фейсбуці.

«За день було куплено близько 800 тисяч марок, не рахуючи конверти, футболки, листівки тощо. Не без помилок, але день пройшов успішно», – повідомив Смілянський.

Він зазначив, що у столиці на Головпоштамті марку можна буде придбати і 24-го травня з 9 ранку. Купити її зможуть ті, хто є списку, який було складено 23-го травня.

«Київ: Головпоштамт. Всі, хто записався, отримають завтра марки, а також зможуть їх погасити. Початок о 9:00. Починаємо з номера 1167 для купівлі. Погашення починаємо зі списку, який склав пан Андрій, а потім з номера 436. Будь ласка, жодних нових списків. Якщо ви прийдете о 5 ранку і почнете їх складати – ні, марки ви купити не зможете. Але зможете купити онлайн або 27 травня у відділеннях», – зауважив Смілянський.

Крім цього, об 11:00 стартують онлайн-продажі на 4 найбільших українських майданчиках.

«Наступні продажі марок у відділеннях будуть 27 травня. Завчасно оголосимо і дамо лист відділень (1500), де будуть продаватись марки», – додав Смілянський.

Укрпошта 12-го квітня ввела в обіг першу українську поштову марку в умовах воєнного стану «Русскій воєнний корабль, іді…!».

Нагадаємо: «Укрпошта» випустить марку «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!»




один коментар
  1. Российские солдаты на текущий момент даже под запугиванием собственных генералов практически не вожделеют идти в бой на несправедливой войне противу Украинского государства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа