<

«Укрпошта» випустить марку присвячений 10-й річниці війни в Україні

13:39 | 19.02.2024 / Новини / /
Перегляди
34
/ Коментарі відсутні

Генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський оголосив випуск поштової марки «І буде весна». Випуск повʼязаний зі багаторічним спротивом українців у війні проти росії.

Про це гендиректор повідомив у телеграмі.

«Цей тиждень — особливий в історії України. 10 років з початку війни і 2 роки з початку повномасштабного вторгнення», — пояснив Смілянський.

За його словами, було важко знайти художнє зображення, яке б передало почуття, які відчувають мільйони українців. Зараз важко, каже він, проте треба триматись.

«І саме тому для марки, присвяченої цим датам, ми обрали тему «І буде весна», бо вона, як і наша перемога, обов’язково буде», — зазначив гендиректор «Укрпошти».

На марці будуть зображені 4 відомих фото, які нагадують нам про ці 10 років: протистояння озброєним зеленим оркам під час захоплення аеропорту «Бельбек» (2014), воїн у променях сонця на «Азовсталі», весілля медиків-волонтерів у знищеній будівлі в Харкові, руки піхотинця «Сніжка» за кілька сотень метрів від ворожих окопів на околиці Бахмута.

Відсьогодні, 19 лютого, випуск марки можна передзамовити ось тут (ціна за блок із 4 карток у конверті — 136 грн). Марка офіційно зʼявиться по всій країні 23 лютого.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця