<

«Укрпошта» випустила нову марку, присвячену військовій нагороді

16:15 | 27.10.2023 / Новини / /
Перегляди
47
/ 1 коментар

«Укрпошта» випустила першу марку під час повномасштабної війни, присвячену військовій нагороді – «Хресту бойових заслуг». Цю відзнаку отримують кращі з кращих.

Про це пише ТСН.

За словами гендиректора «Укропшти» Ігора Смілянського, безумовно, передовсім для наших воїнів важливі не ордена й медалі, а проста людська вдячність. Висловлювати її не лише словами, а й справами – моральний обов’язок українців. Але за часи повномасштабної війни, тисячі наших військових були нагороджені чисельними нагородами, а це дійсно герої нашого часу, тож пройти повз цю тему в компанії просто не змогли.

«Хрест бойових заслуг» – відзнака Президента України вручається найхоробрішим та найвідважнішим. Як наголосив Смілянський, її отримують люди, які в умовах надзвичайної небезпеки роблять героїчні вчинки чи мають значні успіхи в управлінні військами.

Наприклад, відзнакою нагородженні Валерій ЗалужнийДарія МазуренкоОлександр СирськийКирило Буданов та Дмитро Коцюбайло (посмертно).

«Ми розуміємо, що для кожної родини саме їх чоловік чи жінка в ЗСУ і є тими самими героями. І що круто, відсьогодні Ви можете нагородити чи привітати їх цією маркою, надіславши листівку або лист в частину чи на передову. А «Укрпошта» обов’язково доставить. Напевно, це буде одним із найсимволічніших та найприємніших подарунків для захисників та захисниць під час важких боїв», – підсумував гендиректор «Укрпошти».




один коментар
  1. Треба брати. Думаю, колись ці марки на тому ж Віоліті чогось та вартуватимуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота