<

Укрпошта презентувала нову марку, присвячену працівникам Укрзалізниці

20:03 | 2.11.2023 / Новини / /
Перегляди
30
/ Коментарі відсутні

1-го листопада «Укрпошта» випустила марку «Героїчні професії. Залізні люди». Вона присвячена працівникам «Укрзалізниці».

Про це повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

«Ну що, поїхали! Зазвичай саме так ми запускаємо наші марки. Але сьогодні той випадок, коли це дуже доречно, бо сьогодні ми запускаємо марку в серії «Героїчні професії», присвячену нашим інфраструктурним побратимам – працівникам «Укрзалізниці», – написав він.

Смілянський нагадав, що залізничники з перших днів війни евакуювали мільйони людей під обстрілами та доставили мільйони тонн вантажів. За його словами, їм варто віддати належне та подякувати.

У на сайті «Укрпошти» вказано, що поштовий блок «Героїчні професії. Залізні люди» вийшов у серії «Героїчні професії», що присвячена людям різних спеціальностей, котрі працюють задля перемоги України.

«Дії залізничників під час обстрілу Херсона 3 травня 2023 року – один з прикладів героїзму та мужності. Тоді, під час повітряної тривоги та хаосу вони злагоджено та професійно відчепили охоплений полум’ям вагон, надали медичну допомогу провіднику й швидко посадили пасажирів до вцілілих вагонів. Потяг № 109 Херсон-Львів вирушив зі станції Херсон із затримкою всього в 14 хв. А 4 травня о 10:18, хвилина у хвилину за графіком, він прибув до Львова», – йдеться в описі поштового набору.

Марку, листівку та конверт можна придбати у відділеннях «Укрпошти» та онлайн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота