<

Українсько-польський кордон на Волині хочуть огородити стовпами за 5,2 мільйона

15:36 | 17.10.2023 / Новини / , , /
Перегляди
761
/ коментарі 3

Український кордон з Польщею, який простягається вздовж Волинської області, огородять новими стовпами та знаками з символікою держави.

Закупівлю 264 прикордонних стовпів з українською символікою з фундаментом на основі металевої гвинтової палі на сайті prozorro.gov.ua оголосила військова частина 9971 Державної прикордонної служби України, – пишуть Волинські новини.

Торги тривають до 19-го жовтня. Аукціон розпочнеться 20-го жовтня. Очікувана вартість закупівлі – 5,28 мільйона гривень.

Як вказано в тендерній документації, прикордонні стовпи мають бути виготовлені з армованого склопластика. Термін їх служби має становити не менш як 25 років. Товар повинен бути новим, таким, що не був раніше у використанні. Елементи прикордонного стовпа мають бути взаємозамінними. Якість товару має відповідати вимогам чинних державних стандартів.

Елементи прикордонних стовпів мають доставити до сіл, які розташовані неподалік українсько-польського кордону: Морозовичі (43 штуки), Амбуків (88 штук), Рівне (68 штук) та Грабове (65 штук).

Термін поставки – до 20 грудня 2023 року.




коментарів: 3
    • но но!
      владі видніше як гроші тратити !!!
      може зовсім вони для них і не фашисти ніякі, а як і раніше, партнери

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок