<

У Верховній Раді блокують президію, відбуваються сутички

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:56 | 6.02.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Голова фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко блокує президію парламенту, між депутатами від “Батьківщини” і “Слуги народу” відбуваються сутички.

Про це повідомляє Укрінформ.

Перед відновленням роботи Верховної Ради після наради керівників фракцій Тимошенко зайшла до президії Ради й стала біля місця спікера. Їй намагаються перешкодити представники фракції “Слуга народу”, але депутати від “Батьківщини” їх не допускають. Відбувається штовханина.

В президії парламенту зібралися депутати від “Слуги народу” і “Батьківщини”.

Робота після півторагодинної перерви відновлена, відбулася нарада керівників фракцій з Головою Верховної Ради Дмитром Разумковим.

“Ми завершили перерву – три перерви, які брали шість політичних сил, – і переходимо тоді до розгляду питань”, – сказав перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Депутати почали розгляд питань порядку денного. Наразі розглядається проєкт постанови 0901-П “Про скасування рішення Верховної Ради України від 16.01.2020 року про прийняття у другому читанні та в цілому як закону України проєкту Закону України “Про повну загальну середню освіту”.

Крім того на 6-те лютого запланований розгляд у другому читанні законопроєкту №2178-10 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення”.

Нагадаємо, біля Устилуга перекрили дорогу: відбувається мирна акція протесту проти ринку землі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок