<

У Турійську затримала голову Ковельської ГО учасників бойових дій і повезли до Луганська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 20.06.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

19 червня у Турійську правоохоронці затримали колишнього бійця батальйону “Айдар”, якого обвинувачують у розбої та інших злочинах.

Про це повідомила відома у Луцьку психологиня та волонтерка Олена Звєрєва на своїй сторінці у фейсбук, передає Район.Ковель

З її слів, учора, 19 червня, обідньої пори в Турійську четверо “ВСПешників” заарештували і повезли до Луганська бойового побратима батальйону “Айдар” Євгена Селіна (позивний “Начкар”) через обвинувачення в розбої, важких тілесних та інших важких злочинах.

“Начебто він злісно не з’являвся в судове засідання Старобільського суду (місто в Луганській області, – ред.), хоча жодної повістки не отримував, жив і працював в себе вдома! Ухвала датована 2018 роком”, – написала Звєрєва. 

Як відомо, затриманий поліцією Євген Селін є головою громадської організації «Ковельська спілка учасників бойових дій на Сході України».

Зазначимо, у вересні 2018 року депутат Ковельській міській раді Ігор Пініс звернувся до голови Турійської селищної ради Олексія Безсмертного із проханням у найкоротші терміни вирішити житлові питання Євгена Селіна.




один коментар
  1. Правильна міліція – розбереться, особливо,- лугандонська. Нашого Андрія, тоже приїзжали забирати. І наші мєнти вже би радо віддали. Сказав пероому заму УВД, слідчі дії,- у нього, в кабінеті, лугандонам(тіпа – нашим, бульто такі бувають). Птїхали ці ВСПешники, як – с- а ні коти (правда,- не биті).
    А то,- віддали. Не вірю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя