<

У Польщі шукають моряка, який напередодні випав із судна

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:57 | 11.01.2019 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Нещасний випадок стався, 10 січня, коли корабель йшов до Ґдині і знаходився неподалік Владиславова

У Балтиці відновили пошуки зниклого безвісти 29-річного українського моряка, який вночі, ймовірно, випав за борт судна «Situla». Нещасний випадок стався, коли корабель йшов до Ґдині і знаходився неподалік Владиславова, повідомляє Польське радіо.

Щодо того, що чоловік зник безвісти, команда зорієнтувалася лише під час швартування у порті. Це було в четвер 10 січня близько 22 години. Тоді було повідомлено рятувальну службу. Відомо, що 29-річний чоловік мав на собі рятувальний жилет і робоче вбрання. Пошуки, що тривали всю ніч, не дали жодного результату. Зранку у п’ятницю рятувальну операцію припинили, але нещодавно було прийнято рішення її відновити.

Як сказав речник Морської служби пошуку та порятунку Рафал Ґек, з боку моря відповідні райони прочісує гелікоптер Військового флоту, а затоку – рятувальний корабель “Kapitan Poinc”.

Пошуки мають тривати до смеркання, коли будуть прийняті чергові рішення. Умови на Балтиці добрі, але температура води становить приблизно 4оС. Людина здатна вижити в ній декілька годин.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця