<

У Німеччині довічно засудили чоловіка за вбивство касира, який вимагав одягнути маску

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:18 | 15.09.2022 / Новини / , , /
Перегляди
97
/ Коментарі відсутні

У Німеччині чоловіка засудили до довічного ув’язнення за вбивство касира заправки, який вимагав дотримуватися коронавірусних обмежень.

Суд у Німеччині 13-го вересня засудив до довічного ув’язнення 50-річного чоловіка, який рік тому застрелив 20-річного касира на автозаправній станції (АЗС) за вимогу надягнути медичну маску для захисту від коронавірусу, повідомляє DW.

Сторона обвинувачення вимагала визнання особливої ​​тяжкості вини. Палата присяжних не погодилася з такою оцінкою. Захист наполягав на тому, що вбивство було ненавмисним. Засуджений має можливість подати прохання про звільнення після 15 років ув’язнення.

Резонансний злочин стався 18-го вересня 2021 року. Чоловік прийшов на АЗС, щоби купити пиво. Касир відмовився обслуговувати його, нагадавши про необхідність носити маску в громадських місцях.

Чоловік пішов додому, взяв револьвер і повернувся на заправку. Він зайшов туди у медичній масці, взяв пиво, підійшов до каси і після того, як касир знову зробив йому зауваження, чоловік застрелив юнака та втік з місця злочину. Наступного ранку він прийшов у відділок поліції та зізнався в скоєному.

За словами головного прокурора в справі, під час допиту чоловік пояснив, що є противником коронавірусних обмежень, був психологічно пригнічений розвитком ситуації з пандемією та «не бачив іншого способу» висловити своє невдоволення.

Злочинець визнав свою провину, висловив каяття і зізнався, що був вражений своїм вчинком. За даними агентства dpa, в крові чоловіка виявили близько двох проміле алкоголю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця