<

У Луцькому районі вилучили канабісу на понад пів мільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:33 | 9.09.2021 / Новини / /
Перегляди
178
/ Коментарі відсутні

У Луцькому районі двоє раніше судимих чоловіків висівали і вирощували рослини конопель та організували діяльність нарколабараторії по виготовленню особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.

Готові наркотики зловмисники мали намір збувати на території області, зокрема, у місцях позбавлення волі, – інформують у пресслужбі поліції Волині.

Нагадаємо, учора, 8 вересня, співробітники управління стратегічних розслідувань спільно із слідчими ГУНП у Волинській області за процесуального керівництва прокуратури провели п’ять санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів справи. У результаті поліцейські вилучили понад 50 кілограмів особливо небезпечного наркотичного засобу канабіс, зрізані стебла рослин коноплі, суцвіття, мобільні телефони та понад 2 тис. доларів США.

Вартість вилучених наркотиків на чорному ринку становить понад 500 тис. грн.

Організатора групи, 31-річного жителя Луцького району, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України. Йдеться про посів або вирощування снотворного маку чи конопель. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота