<

У Кривому Розі мати з дитиною на руках вистрибнула з вікна

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:08 | 21.12.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

20 грудня у Кривому Розі мати з дитиною на руках вистрибнула з вікна 10 поверху.

Про це повідомляє поліція Кривого Рогу.

Обоє від отриманих травм загинули одразу на місці. Жінці було 28 років, а її синові – чотири. Жила вона в сусідньому будинку.

У поліції уже відкрили кримінальне провадження за статтею самогубство.

“Що саме могло спричинити це, ми встановлюємо. Триває досудове розслідування”,– заявила речниця Нацполіції Дніпропетровщини Ганна Старчевська.


Поліція знайшла паспорт жінки, за яким виявилося, що вона з дитиною жила у іншому районі міста. Батько дитини давно на заробітках за кордоном, з ним уже зв’язалися, – пише ТСН.

“Досі не можемо відійти від шоку!”, – каже місцева жителька. “Дитина лежала тут, а там мати на лавку впала. Непогано вдягнуті”, – дивується сусід. Жодної передсмертної записки на місці трагедії не знайшли. На під’їзді стоїть домофон, а от доступ на балкон десятого поверху в будинку вільний, однак там надто висока бетонна огорожа – впасти випадково людина навряд чи зможе. Жодних незвичних звуків чи слідів боротьби не виявлено. “Це не сусідка. Ми тут усіх знаємо”, – кажуть мешканці будинку. Більше читайте тут: https://tsn.ua/ukrayina/podrobici-podiynogo-samogubstva-u-krivomu-rozi-z-visotki-lyudi-stribayut-ne-vpershe-1269267.html




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя