<

У Ковелі провели інформаційну кампанію «Я голосую вперше» для студентів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:48 | 11.02.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У рамках інформаційної кампанії «Я маю право обирати» та правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» 5-го лютого відбувся лекційний захід для студентів Ковельського центру професійно-технічної освіти на тему: «Я голосую вперше».

Його організували представники Ковельського місцевого центру з надання БВПД Оксана Романюк та директор центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді міста Ковеля Інна Третяк, – йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Основною метою зустрічі було зацікавити і підвищити активність молоді в політичних процесах. Адже правова обізнаність є запорукою свідомого вибору.

Студентам розповіли, що треба знати, щоб проголосувати, які документи брати на дільницю. Наголошено було і на тому, як перевірити себе в списку виборців, не виходячи з дому. Для цього варто зареєструватись на сайті Державного реєстру виборців. Актуальною була й інформація, як проголосувати за фактичним місцем проживання, а не за місцем реєстрації.

Організатори закликали молодь не просто прийти на вибори, а проголосувати чесно. Не продавати свій голос, не піддаватися на підкупи кандидатів у Президент, ні в якому разі не брати участі у фальсифікації виборів. Навпаки, потрібно долучитися до спостереження за ходом виборчої кампанії та фіксації різного роду порушень.

Наприкінці зустрічі були поширені тематичні буклети із циклу «Я МАЮ ПРАВО!» та брошури про систему безоплатної правової допомоги в Україні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок
13 Травня, Понеділок