<

У Хмельницькому в УПЦ МП забрали право на користування 13 земельними ділянками, після побиття військового

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:04 | 4.04.2023 / Новини / , /
Перегляди
213
/ коментарі 3

4-го квітня депутати Хмельницької міської ради вирішили забрати в УПЦ мп право на користування 13 земельними ділянками.

Про це повідомляє Бабель.

На одній із цих ділянок розташований собор, у якому побили українського військового. Поки що це всі ділянки, які депутати міськради можуть забрати в УПЦ МП. Проте в Хмельницькому є більше будівель цієї церкви.

Також міські депутати закликали Верховну Раду заборонити діяльність УПЦ мп у Хмельницькому, а СБУ — перевірити всі собори УПЦ мп.

У Хмельницькому 4-го квітня, відбувається засідання обласної ради. Тамтешні депутати хочуть закликати Київ розірвати договори оренди з УПЦ мп.

Нагадаємо, священнослужителі УПЦ МП у Хмельницькому побили в церкві військового. У мережі з’явилося відео з місця подій, яке одразу викликало обурення українців.

Ввечері, цього ж дня у Хмельницькому проголосували за перехід Свято-Покровського кафедрального собору УПЦ мп до ПЦУ.




коментарів: 3
  1. Я б цоьго сатанюгу війскового відправив в псіхушку.Якщо він посмів так поводитися зі Святим Євангелієм. Хоча скоріше його треба на вичитку в Почаїв.

    • Скоро твій Почаїв теж позбудеться кацапських попів ,не переживай ,всі зрадники України отримають те що заслужили ,а військового не чіпай ,він не таке гівно як ти .

  2. Не розумію цих ненормальних релігійних фанатів ,особливо кацапських ,виходить ,якщо релігійна книга випадково впала на підлогу ,то це кінець світу-повні ідіоти .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця