<

Представники УПЦ МП побили військового у Хмельницькому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:23 | 2.04.2023 / Новини / , /
Перегляди
988
/ коментарі 3

Священнослужителі УПЦ МП у Хмельницькому побили в церкві військового. У мережі з’явилося відео з місця подій, яке одразу викликало обурення українців.

На кадрах видно, як церковні служителі накинулися на воїна з кулаками. Про шокуючий інцидент повідомив депутат Хмельницької обласної ради Віктор Бурлик, – передає 24 канал.

В одному з соборів Хмельницького священнослужителі побили чоловіка у формі ЗСУ, очевидці зняли те, що сталося на відео. Як повідомляє депутат Хмельницької облради Віктор Бурлик, військовий, на якого накинулися представники УПЦ мп, – Артур Ананьєв, який від початку повномасштабного вторгнення пішов добровольцем на фронт у складі 19 стрілецького батальйону.

За словами Бурлика, конфлікт виник, коли військовий запитав у присутніх, скільки людей ще має загинути, щоб вони перестали ходити в московський патріархат. Відео інциденту розлетілося мережею.

На кадрах видно, як один зі священнослужителів накинувся на військового з кулаками. На заклик про те, що боєць не може дихати, представник УПЦ МП не реагував. Інші служителі церкви не зупинили нападника.

Крім того, за інформацією депутата, після нападу приїхали патрульні. Вони затримали військового за статтею 173 (дрібне хуліганство).

За інформацією поліції, конфлікт розпочав військовий

Як повідомила журналістам Vsim.ua речниця УПП в Хмельницькій області Вікторія Тимощук, під час богослужіння 26-річний чоловік розпочав конфлікт зі священником. Інцидент трапився о 10:20 годині у Свято-Покровському Кафедральному соборі УПЦ мп.

Водночас за фактом побиття військового, яке було зафіксоване очевидцями на відео, поліція також відкрила кримінальне провадження. Священника звинувачують у хуліганстві.

В УПЦ МП відреагували на побиття військового

В УПЦ МП заявили, що інцидент, який стався сьогодні у Хмельницькому – провокація. За їхніми словами, чоловік, якого видно на відео, не є військовим і першим напав на священнослужителя.

У пресслужбі УПЦ МП також звинуватили депутата Хмельницької облради Віктора Бурлика у тому, що це він “напередодні закликав до провокацій”.




коментарів: 3
  1. В кого він питав,в бидла ,яке лиже лапи цим путінським попам ?Цю секту вже давно пора закрити .

  2. З МПЦ ще будемо мати купу прорблем ,наш народ який ходить в кацапські храми фанатично обдовбаний пропагандою цих юродивих попів ,в Володимирі теж цього бидла достатньо .

  3. Ще й зброю певно відібрали:))) ото вже що повиловлювали на вулиці то повиловлювали … майбутніх військових

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця