<

У Херсоні перевізники жорстоко побили волонтера, який евакуював людей безкоштовно

12:18 | 18.06.2023 / Новини / , /
Перегляди
387
/ Коментарі відсутні

У Херсоні побили відомого волонтера, який безкоштовно перевозив людей із небезпечних територій області. Нападниками виявились двоє перевізників, обурених «конкуренцією».

Голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у відеозверненні повідомив обставини інциденту.

«У п’ятницю побили відомого волонтера, який безкоштовно перевозив з небезпечних територій Херсонщини людей. Били підло, удвох, поки він не впав, і ще продовжували бити ногами. Нападники вже встановлені. Вони заробляють на пасажирських перевезеннях, користуючись горем, що спіткало наших людей під час російської агресії.

Поліція розбирається з нападниками, зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 статті 296 хуліганство… Наголошую всім мешканцям Херсонщини – в нас евакуація безкоштовна, не потрібно платити тим, хто наживається на людській біді».

В місцевій поліції розповіли подробиці «хуліганських дій у районі автовокзалу».

«16-го червня близько 16-ї години 42-річний житель обласного центру приїхав із пасажирами до міжміського автовокзалу. Там до нього підійшли 35-річний раніше судимий херсонець та ще один невідомий. Між чоловіками спалахнув конфлікт щодо пасажирських перевезень, який переріс у переслідування на автомобілях та бійку.

За кілька годин після інциденту постраждалий самостійно звернувся до лікарні, де йому встановили діагноз: множинні забійні рани м’яких тканин голови та тіла, забій нижнього щелепного суглобу», – йдеться в повідомленні.

При цьому писати заяву за фактом його побиття чоловік відмовився. Однак поліцейські зареєстрували кримінальне провадження.

На інцидент також відреагувала в своєму Telegram-каналі віцепрем’єрка Ірина Верещук. Вона висловила сподівання, що нападників покарають за законом.

«Держава має показати, що вона сильніше тих двох мерзотників. Звертаюсь до херсонського силового блоку. Я знаю, що ви в змозі швидко навести лад. Якщо ми з вами сказали, що евакуація для людей безкоштовна, то значить безкоштовна. Якщо хтось там не погоджується, то поясніть їм так, щоб зрозуміли. Люди мають бачити, що влада є владою!» – написала Верещук.

Наразі на Херсонщині триває ліквідація наслідків підриву росіянами Каховської ГЕС. Енергетики потроху підключають будинки до електрики, звідки відступила вода, а криміналісти шукають тіла загиблих внаслідок підтоплення людей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя