<

У боях за Україну загинув колишній народний депутат від 19 виборчого округу Сергій Слабенко

15:11 | 7.08.2023 / Новини / /
Перегляди
1058
/ 1 коментар

4-го серпня у боях на Запорізькому напрямку загинув 57-річний народний депутат IV скликання Верховної Ради (2002–2006 роки) від 19 виборчого округу Сергій Слабенко.

Про це повідомила пресслужба Верховної Ради України.

Сергій Слабенко родом із Луцька. До Верховної Ради він обрався від блоку «Наша Україна». Колишній народний депутат України був головою підкомітету з питань діяльності судів, судочинства та судово-правової реформи. 

Із 2006 до 2009 року він працював заступником голови Атестаційної палати Волинської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури. А з 2015 до 2020 року — був депутатом Волинської обласної ради, членом постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. 

На Сергія Слабенка вдома чекала дружина із сином і донькою. 

«Професійний військовий і висококваліфікований правознавець він завжди вирізнявся принциповістю, був суспільно орієнтованим, наполегливо і послідовно відстоював побудову правової держави. І з такою ж самовідданістю ніс службу у лавах Збройних сил України в часи повномасштабного вторгнення», — зазначили у Волинській обласній раді.

“Завжди поважав пана Сергія за те, що він на своєму політичному шляху постійно приймав рішення на користь національних інтересів”, – написав нинішній народний депутат від 19 виборчого округу Ігор Гузь.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця