<

ЦВК прийняла перший оригінальний протокол із мокрою печаткою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:18 | 1.04.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Центральна виборча комісія у понеділок 1 квітня отримала перший оригінал протоколу окружної виборчої комісії про результати голосування на чергових виборах Президента України із Донецької області.

Відповідний протокол на засіданні ЦВК у понеділок передала ОВК 51-го територіального виборчого округу, повідомляє Укрінформ.

Наразі Центрвиборчком розпочав безперервне засідання, у ході якого будуть прийматися протоколи від окружних виборчих комісій і яке завершиться складенням підсумкового протоколу про результати голосування на виборах Президента 31 березня.

ОВК №51 знаходиться у смт Зайцеве Бахмутського району Донецької області, до її складу входить лише дві дільничні виборчі комісії.

Отримання першого протоколу з мокрою печаткою голосуванні на 51-му окрузі взяли участь 895 виборців.

Згідно з результатами виборів, найбільшу підтримку в окрузі отримав Юрій Бойко – за нього віддали свої голоси 31,28% виборців.

На другому місці – Петро Порошенко (27,82%), на третьому – Володимир Зеленський (27,37%).

Олександра Вілкула підтримали 3,12% виборців округу, Юлію Тимошенко – 2,45%, Олега Ляшка – 2,23%.

Решта кандидатів набрали менш як 1%, а за 17 кандидатів не проголосував жоден виборець.

Нагадаємо, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента. У бюлетені для голосування були прізвища 39 кандидатів. За даними ЦВК, явка виборів становила 63,48%.

Станом на 15:00 опрацювано 82% електронних протоколів, до другого туру виходять шоумен Володимир Зеленський (30,4%) і чинний глава держави Петро Порошенко (16,01%).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота