<

Трамп погодився на заставу в $200 тисяч у справі щодо спотворення результатів виборів

13:07 | 22.08.2023 / Новини / /
Перегляди
58
/ Коментарі відсутні

Експрезидент США Дональд Трамп погодився внести заставу у розмірі 200 тисяч доларів у межах кримінальної справи про втручання у вибори в штаті Джорджія.

Про це інформує CNN, – передає УП.

Зазначається, що відповідних домовленостей досягли адвокати Трампа та окружний прокурор округу Фултон. 

Як очікується, Трамп і кілька співвідповідачів у справі про втручання у вибори в штаті Джорджія опрацюють умови своєї застави з офісом окружного прокурора вже сьогодні. Переговори вестимуть адвокати експрезидента Тодд Бланш, Дженніфер Літтл і Дрю Фіндлінг.

Також повідомляється, що умови звільнення, викладені в розпорядженні Трампа про зобов’язання, є ширшими, ніж ті, що викладені в інших наказах щодо зобов’язань, які були ухвалені раніше.

Як ідеться в публікації CNN, з урахуванням досягнутих домовленостей Трампу, ймовірно, не доведеться бути присутнім на слуханнях про запобіжний захід, які відбудуться після його формального арешту. Відомо, що Трамп має здатися поліції до 25 серпня.

Раніше повідомлялося, що експрезидент США Дональд Трамп може з’явитися у поліцію з повинною у справі про спроби скасувати результати виборів у 2020 році в штаті Джорджія та сісти у в’язницю округу Фултон. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок