<

Топ-7 трикотажних речей осені: на що потрібно звернути увагу модницям у вересні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:51 | 12.08.2021 / Новини / /
Перегляди
363
/ 1 коментар

Сім трикотажних речей, без яких восени нікуди, допоможуть освіжити ваш гардероб.

Вже зовсім скоро останні спекотні зміняться осінньою прохолодою. theLime зробив підбірку варіантів для урізноманітнення вашого гардеробу стильними трикотажними речами.

Для повсякденних луків можна приглянути однотонну сукню максі з фактурного трикотажу в рубчик. Така модель з розрізами з боків вигідно підкреслить стрункі ноги. Носити її можна як із лоферами, так і з кедами та кросівками. А доповнить лук маленька сумка-клатч через плече.

Ще один стильний варіант на кінець літа – початок осені – укорочений трикотажний пуловер. Ви можете підібрати таку модель як у яскравому кольорі, так і в чорно-білій гамі. Одягайте з ним джинси і лофери на масивній підошві з декором у вигляді ланцюгів і доповніть лук невеликою шкіряною сумкою.

Також із трикотажних речей можна скласти цілісний образ. Пригляньте топ і спідницю міді бежевого кольору і доповніть їх трикотажним кардиганом. Або ж складіть схожий лук, але з трикотажними штанами. До такого комплекту підійде як відкрите взуття на підборах, так і закриті лофери або мюлі. А доповнить лук маленька сумка.

Ще один варіант на осінь – трикотажний сарафан. Одягайте його з білою блузою з об’ємними рукавами, а лінію талії підкресліть тонким поясом. Доповніть лук чобітьми-козаками і непомітними аксесуарами.

Також на теплу осінь можна приглянути трикотажну жилетку з принтом “гусяча лапка”. Носити її можна як із класичними брюками і спідницями, так і джинсами, а також білою сорочкою. Доповніть лук зручним взуттям, капелюхом і сумочкою-клатчем.

Трикотажну жилетку можна носити також як самостійну деталь гардеробу. Одягайте улюблені джинси і вкорочену жилетку та доповніть образ босоніжками на високих підборах, аксесуарами у вигляді ланцюгів і сонцезахисними окулярами.

Ще один варіант із трикотажу – кардиган на ґудзиках. Носити його можна з легкими сарафанах і сукнями прохолодними літніми вечорами або на початку осені. А доповнять лук босоніжки на високих підборах і містка сумка.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер