<

Судитимуть працівницю СБУ у Волинській області, яка виправдовувала російську війну проти України

16:45 | 9.06.2023 / Новини / , /
Перегляди
2004
/ коментарі 2

Судитимуть майора СБУ з Волині, яка виправдовувала агресію росії. За вчинене їй загрожує від 5 до 8 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Про це повідомляє пресслужба спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Скерували до суду обвинувальний акт стосовно співробітниці обласного управління СБУ за фактом виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України (ч.1, 3 ст.436-2 КК України).

Встановлено, що офіцерка заперечувала тимчасову окупацію Криму, війну називала “громадянським конфліктом”, а злочини російських військових у Бучі – “інсценуванням”.

На етапі досудового розслідування 50-річну службовицю відсторонили від посади та обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Нагадаємо,правоохоронці повідомили про підозру співробітниці Служби безпеки України у Волинській області. Вона виправдовувала збройну агресію рф проти України.




коментарів: 2
  1. Набрали особовий склад до СБУ з 95 кварталу ? Вже котрий раз запитую до Григорія Євдокимовича Смітюха в СБУ немає запитань ? Закликав бувший мент і регіонал організатор антимайдану до України путлєра ! Але і далі отримує пенсію в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя