<

Стало відомо, хто переміг у Нацвідборі на «Дитяче Євробачення 2023»

07:27 | 2.10.2023 / Новини / , /
Перегляди
773
/ коментарі 2

На «Дитячому Євробаченні 2023» Україну представлятиме Анастасія Димид. Вона співатиме пісню «Квітка», яку написала Світлана Тарабарова. На національному відборі жюрі віддало їй 4 бали, а глядачі – 5 балів, таким чином вона набрала 9 балів та опинилася на першому місці турнірної таблиці.

Луцький гурт «3ʼbeauties» та Денис Грищук з Нововолинська, на жаль, не набрали необхідну кількість балів. Про це пише Суспільне.

Дев’ятирічна Анастасія родом із села Гошів Івано-Франківської області. Анастасія прагне нести людям радість і вірить, що її голос залишає слід у серцях слухачів та пробуджує незабутні емоції. Каже, що її суперсила в тому, що вона українка.

Настя мріє стати відомою на весь світ співачкою, прагне до самовдосконалення та музичних експериментів, бо переконана: творчий процес – це постійний саморозвиток.

«Я переможу на цьогорічному нацвідборі, бо я завзято і наполегливо працювала задля цього моменту все життя!» – сказала Анастасія Димид напередодні відбору.

Результати голосування:

POLINA BABIY: журі – 5 балів; глядачі – 3 бали;

Анастасія Димид: журі – 4 бали; глядачі – 5 балів;

Анастасія Бєлібова: журі – 1 бал; глядачі – 4 бали;

Денис Грищук: журі – 2 бали; глядачі – 1 бал;

3’beauties: журі – 3 бали; глядачі – 2 бали.

Дитячий пісенний конкурс «Євробачення 2023» пройде 26 листопада в Палаці Нікайя у Ніцці.




коментарів: 2
  1. Співає про “…донечку Настюшу”. У нашого Дениса Грищука, принаймні, таких диких русизмів не було. І голос у хлопця чудовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця