<

Стала відома дата другого туру президентських перегонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:25 | 1.04.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Другий тур виборів президента України 2019 призначили на 21 квітня. За правилами, у ньому будуть брати участь ті кандидати, які у першому турі виборів набрали найбільшу кількість голосів виборців.

Проте другий тур виборів будуть проводити лише тоді, коли жоден із кандидатів на пост глави держави не набере більше 50% голосів виборців у першому турі, – повідомляє РБК Україна.

Зараз є досить низька вірогідність того, що другий тур під час виборів президента України у 2019 році не відбудеться. Адже, відповідно до соцопитувань, жоден із кандидатів не набирає більше 50% голосів виборців.

Станом на 10:00 за даними ЦВК Володимир Зеленський набрав 30,32% голосіввиборців, а за Петра Порошенка проголосували – 16,46%. На третьому місці лишається Юлія Тимошенко – 13,07%.

Як багато хто давно помітив, практика дебатів серед двох кандидатів, які вийшли у другий тур, в Україні не дуже прижилася. Кандидати у більшості випадків не погоджуються брати участь у них. Проте були випадки, коли дебати між кандидатами у президенти все ж проводили. Зокрема, багатьом запам’яталися дебати Віктора Ющенка та Віктора Януковича у 2004 році.




один коментар
  1. не розголошуйте таємницю . це нкому не відомо. і ЦВК про це не дала даних. шо нема більш про що інформувати,ооо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота