<

США погоджують новий пакет військової допомоги для України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:18 | 8.01.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
363
/ коментарів 10

Адміністрація президента США Джозефа Байдена погоджує новий пакет військової допомоги для посилення Збройних сил України. США і НАТО можуть надати у складі цього пакету для України зенітно-ракетні комплекси Stinger, які дозволяють боротися з БПЛА і вертольотами.

Про це повідомляє американський телеканал NBC News з посиланням на власні джерела, передають у Слово і Діло.

США налаштовані на те, щоб знизити присутність російських і американських військ у Східній Європі.

«Переговори можуть потенційно стосуватися масштабів проведених обома країнами військових навчань, кількості американських військ, дислокованих в країнах Балтії та Польщі, завчасного повідомлення про пересування сил і російських ракет Іскандер, здатних нести ядерну зброю, на російській Калінінградській території між Польщею і Литвою» – сказано в повідомленні.

Передбачається, що варіанти досягнення цієї мети будуть, серед інших питань, обговорюватися на переговорах з Росією 10-13 січня.

Нагадаємо, планується, що у 2022 році Сполучені Штати Америки в рамках військової допомоги передадуть Військово-Морським силам України патрульні катери типу Mark VI. Катерів має бути три, але можуть передати й більше.

Крім цього, Україна і США обговорюють можливість передачі українським Збройним силам військової допомоги, що раніше призначалася Афганістану.




коментарів: 10
  1. В вас з логікою все в порядку ,чи кульгає ?Хто забрав в України Крим ,хто воює на Донбасі ,може вам пора переселитись до своїх союзничків ,там будете в своїй стихії і зможете бути на висоті ненавидячи Америку .

      • За шельф багато років тривав міжнародний суд, який прийняв компромісне рішення, а Крим разом із вишками бойка орда захопила без ніяких судів, а потім для окозамилювання провела псевдореферендум.

      • Комуняка, чий Крим? Коротко і без демогогії.
        Питання шельфу Зміїного вирішувалось у міжнарожних судах , а не під дулами зброї зелених гоблінів з московії.

        • Демагогіще !!! З великої літери. Точніше шкура продажна. На питання питанням відповідати. Я сприймаю будь які політичні ідеї як ліві так і праві , якщо в основі є сприйняття факту непорушності української державності у її кордонах 2014 року. Не збираюсь оспорювати об’єктивні факти написані Вами. Одне лишається також фактом – будь який договір підписаний з РФ – не вартує того паперу, на якому написаний. Я це своїх онуків буду вчити. Нічого не може змінити це переконання для мене. Ти так і не написав на яких ресурсах ще “крапаєш” , що б ознайомитись з ” творчістю “

    • Народ став жити гірше після неочікуваного і віроломного нападу орди на нашу землю, а майдан тут ні дочого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя