<

Сотні тисяч громадян намагаються уникнути мобілізації, це питання врегулюють, – Міноборони

16:47 | 13.10.2023 / Новини / /
Перегляди
13430
/ коментарів 20

Сотні тисяч громадян наразі намагаються уникнути мобілізації, тому Міністерство оборони готується врегулювати це питання.

Про це в ефірі телемарафону заявила заступниця міністра оборони Наталія Калмикова, передає Цензор.НЕТ.

Як зазначила Наталія Калмикова, вже підготовлено пропозиції щодо змін в законопроєкт, що стосуються обліку військовозобов’язаних, які потім стають військовослужбовцями. Для того, щоб люди могли проходити ВЛК, а також всі процедури, що стосуються мобілізації за місцем проживання.

Також тривають фінальні узгодження щодо концептуальних питань, для того, щоб можна було виносити зміни до Закону України і унормувати питання обліку військовослужбовців.

“На жаль, ми бачимо дуже багато ситуацій, і це теж не новина, коли люди не хочуть, намагаються уникнути будь-яким чином мобілізації. Давайте казатимемо не мобілізації, а уникнути необхідності захищати свою країну. Тут такий складний комплекс етичний, тому що дійсно держава потребує захисту. Захист держави – це відповідальність кожного громадянина. На жаль, дуже багато є тих, вимірюється в сотнях тисяч, які створюють для себе умови, щоб уникнути мобілізації”, – додала Калмикова.

За її словами, також готуються зміни до нормативно-правових актів, які допоможуть врегулювати це питання.




коментарів: 20
  1. Говоріть прямо, що люди намагаються уникнути смерті, мати змогу жити і виводити в люди своїх дітей. Думаю, це так називається. Спочатку міністри і депутати із своїми дітьми, а після вже простий народ.

    • а як же ті хто воює захищає країну їм не треба виводити своїх дітей у люди бо сидять тварюки які не можуть стріляти не народженні для війни і ховаються за спини інших і розказують які вони патріоти

      • То ідіть воюйте,а я не хочу щоб мий син воював за цю державу і цю владу,хай спочатку синочки депутатів і чиновників сядуть в окопи,а не закриваються спинами наших дітей

    • Можна вмерти на полі бою, можна вижити на полі болі… Або здохнути потім як собака, коли тебе окупують, намагаючись заховатися від призиву. Дивлячись перед цим, як гвалтують твоїх жінок.
      Яке майбутнє буде, коли тебе нагнуть і переріжуть потім горло, бо ти і сотні тисяч таких самих, поставили особисту шкуру поперед держави.

      • Слухай мужчина з великою сексуальною тягою до овець, попрошу таких як ТИ взагалі в тряпочку мовчати….

    • Є хлопці які захищають країну вже не один рік а такі як ти сидять і воняють.
      Хочеш побачити що таке руський мир поїдь в Мар’янку Авдіївку, Вугледар, Бахмут може потім дійде, але таким як ти ТВАР…ИНАМ НІКОЛИ НАПЕВНО НЕ ДІЙДЕ, вас потрібно тільки в роз…хід

  2. Данілова синів Порошенка призивайте в окопи, народ побачить і не буде ухилятися від мобілізації,закон один для всіх

    • Ще напиши членів кабміну, синків з їх родин, депутатів ВР і не тільки, їх синків, прокурорів, суддів, мєнтів, бізнесменів, спортсменів, футболістів зокрема в окопи відправ… Можна продовжити список.
      Ти в своєму розумі? :)

  3. Оголошуйте стан війни і підемо всі ….і депутати і прокурори,поліціянти і т.п. А не простих роботяг ,крутити їм руки ,ноги ,запихати а автівку.Після такого мотивації воювати буде 0.

  4. Який жах, вони грають весілля за мільйони,, їздять на бентлі, а хтось за їх веселе життя винен гинути. Йдить в дупу

  5. Ті хто на фронті, ті хто допомагає велике дякую, за МИРНІ міста, а тим хто ПЛАЧУТЬ як суч…ки яма біля дороги

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота