<

Собака, якого радив продати «слуга народу», щоб сплатити за газ, знайшовся під Кропивницьким

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:25 | 2.02.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 3

В Україні вже другий день поспіль обговорюють пропозицію депутата від “Слуги народу” Євгена Брагаря, щоб пенсіонерка продала свого собаку, аби оплатити комунальні послуги.

Тим часом пенсіонерка з Кіровоградського району Любов Колюча та її чотирилапий друг Шарік стали справжніми зірками місцевих ЗМІ. До пані Люби навідалися журналісти “Центральноукраїнського бюро новин“.

Любов Колюча разом з Шаріком живуть в у селі Ажамці, що у Кропивницькому районі Кіровоградської області. 2-го лютого до приїзду журналістів у неї зібралися місцеві мешканці, які вимагають вибачень від народного депутата.

За словами жінки, вона не чула відповідь нардепа, бо після дзвінка в студію побігла на кухню, аби витягнути хліб з пічки. Тож скандальну репліку “слуги народу” їй переказали журналісти. Пенсіонерка неабияк обурилася пропозиції Брагаря продати собаку і жорстко відповіла.

“Нехай він краще свої мізки продасть. Так буде краще. Якщо не вміють керувати”, – сказала жінка, пише «24 канал».

Пенсіонерка заявляла, що її домашньому улюбленцю вже 14 років, тому вона навіть не збирається його продавати.




коментарів: 3
  1. не найшлося людини який би тому депутату в прямому ефірі плюнув в його рожу дебільну

  2. Голосуйте за Шаріка на місцевих виборах. В нього більше розуму ніж в того ж депутатата, крім того, якщо вибрали “козака – Гаврилюка” то на мою думку ШАРІК достойніша кандидатура, він більше на Українця схожий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя