<

Смертельна стрілянина у Дніпрі: оголосили підозру жінці, яка чинила опір поліцейським

17:01 | 12.09.2023 / Новини / /
Перегляди
364
/ Коментарі відсутні

У Дніпрі за опір поліцейському 23-річній жінці повідомили про підозру. Вона є учасницею інциденту в Дніпрі, під час якого патрульний смертельно поранив агресивного чоловіка.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Дніпропетровської області.

12-го вересня слідчі ГУНП в Дніпропетровській області вручили фігурантці повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу та ін.).

Також в рамках досудового розслідування тривають слідчі дії, судова медична експертиза та інші слідчі заходи для встановлення всіх обставин правопорушення, вчиненого 29-го серпня щодо патрульних поліцейських. За результатами можлива додаткова кваліфікація.

Як повідомляє Громадське, раніше «Схеми» з посиланням на джерела в Міністерстві внутрішніх справ писали, що жінці готується підозра за статтею 348 ККУ. За цією статтею їй загрожувало б до 15 років ув’язнення або навіть довічне.

Після цього поліція справді відкрила кримінальне провадження за фактом посягання на життя патрульних після інциденту в Дніпрі. Відомості про інцидент слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань саме за ст. 348.

На відео, яке ширили в мережі, було видно, що жінка теж брала участь у конфлікті. Після того, як чоловік штовхнув на землю патрульного, вона вдарила поліціянтку. Тоді до патрульної підбіг чоловік і, ймовірно, вдарив, від чого та закричала. Майже в цю мить пролунали три постріли, які здійснив її колега, смертельно поранивши чоловіка.

Нагадаємо, у Дніпрі патрульний смертельно поранив водія, який, за даними правоохоронців, ігнорував правила дорожнього руху, а після зупинки поводився агресивно.

Смертельна стрілянина у Дніпрі: суд обрав поліцейському запобіжний захід




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя