<

Смертельна стрілянина у Дніпрі: суд обрав поліцейському запобіжний захід

23:04 | 31.08.2023 / Новини / , , /
Перегляди
316
/ коментарів 5

У Дніпрі обрали запобіжний захід патрульному, який смертельно поранив чоловіка. Суд відправив поліцейського під цілодобовий домашній арешт.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Поліцейського не доставили до суду через стан здоров’я, він брав участь у судовому засіданні по відеозв’язку.

Біля будівлі суду і в залі засідань зібралися поліцейські, щоб підтримати свого колегу.

Обвинувачення просило взяти підозрюваного під варту без права виходу під заставу. Натомість захист просив про особисте зобов’язання, призначення застави або домашній арешт.

Нагадаємо, 29-го серпня у Дніпрі поліцейський застрелив чоловіка, який, за даними правоохоронців, чинив опір після того, як патрульні зупинили його автомобіль, в якому за кермом була жінка, а також двоє дітей на задньому сидінні.




коментарів: 5
  1. П’яне бидло на дорогах -це вбивці і поліціянт правильно все зробив ,коли воно напало на його товариша ,в США навіть і мови б не було за такі дії .

    • Пʼяних поліцейських , суддів , прокурорів , чиновників – які вбили людей , не напали , а вбили ! Їх хтось вбив ? Чи покарав ? Знаєте , що з ними б в США було б ! Там смертну кару ніхто не відміняв …

  2. Яка стрілянина?Жорстоке вбивство,3 постріли в спину,це по вашому стрілянина!Називайте речі своїми іменами!Щось поліція на 0 не сильно спішить щоб підтримати нас,тут смерть і насильство,що дня!Я це розглядаю як тиск на суд і людей!Чому вони зі зброєю і в бронежилетах!Готова заміна,відразу на 0 на ротацію!Як поліцейський 6 річного хлопчика застрілив,стріляючи по пляшках в житловому масиві,то щось на підтримку батьків,родини,загиблого ніхто не зʼявився!Ви напишіть скільки людей,дітей загинуло від рук поліцейських безпокарано!Люди будуть в шоці!

  3. Ніколи мєнтів не жалів, а на цей раз якось таки так. Тільки проблем набралися, що гівно до хробаків відправили. І правильно зробили. Може інші мажори та хами боятимуться…

    • Мажор ? На б/у ягуар 2007 – 2012 років випуску , його ціна потолок 7 000 $ ! Ви підійдіть до відділення поліції і подивіться на автопарк поліцейських Х5 , Q7, Touareg , за які це кошти ? І вони не на 0 і не збираються ! А навіщо в нас по містах кататись в бронежилетах з автоматами ? А наркоторговці , злочинці , розкрадання гум допомоги , деребан , кришування нікуди не дінуться ! На трасі зловити якогось бідолагу , і починається , права , страховка , бризговикі , вогнегасник ! Причому безпідставно і з порушенням законів і всіх норм ! Жесть !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота