<

Що треба зробити після перемоги та чому насправді росія проти нас воює: роздуми з передової Стерненка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:39 | 24.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
64906
/ коментарів 8

Громадський діяч і активіст Стерненко, який з початку війни взяв до рук зброю та пішов захищати Батьківщину, випустив відеороздум про те, чому росія напала на Україну та що на наш народ чекає надалі.

Розумієте, росія за всю історію свого існування постійно веде загарбницькі війни. Проте є одна нація, проти якої росія веде найбільшу кількість воєн і яку вона найбільше хоче знищити. Це ваша з нами нація та країна.

Те, що відбувається у 2022-му році – це лише один з етапів давньої російсько-української війни, яка триває століттями.

Московські царі намагалися знищити козацтво, вони воювали проти українців століттями. Намагалися знищити українську мову, чого тільки вартий “Валуєвський циркуляр”.

Коли на початку минулого століття з’явилася Українська Народна Руспубліка, оголосивши про створення незалежної держави, росіяни знову на нас напали. Вони оголосили на нашій території УРСР. По факту, століттями українська нація перебувала під російською окупацією.

Аж до 1991 року, допоки “совок” не розвалився і незалежність не стала проголошена знову. Росіянам це не дає спокою, тому що вони нація без коріння, без власної історії.

Вся їхня історія зводиться до того, що вони не нащадки Київської Русі, як це в них прийнято вважати, а монголо-татарської орди – і їм це дуже не подобається. Вони хочуть репрезентувати себе, як нащадків Київської Русі – європеської держави, яка була тисячу років тому.

Пам’ятаю, в дитинстві знашов книжку з історію про створення російської держави. Там було написано багато про російських правителів різних епох, і починалися вони ще з князів Рюриковичів.

Зараз пригадую і розумію, що вони привласнили собі нашу історію і видали за свою.

Росія – це нація меншовартості, яка хоче вкрасти нашу культуру, історію, спотрворити її, а те, що їм подобається, видати за свою. А в них, насправді, крім орди, крім оприччини, воєн, вбивств та геноцидів, нічого не було й не має.

Захопити Україну їм потрібно для того, щоб мати якесь історичне підгрунтя під ногами і не залишатися нацією без роду.

Для цього їм дуже важливо взяти саме Україну, тому що Русь була Київська. Знищити українську націю, як окрему самобутню націю, їм ващливо тому що існування нашої держави нагадує їм, про те, що ми з росіянами все-таки не один народ, що історія Київської Русі – наша. І права на цю історію вони не мають абсолютно ніякого.

Що нас чекає в подальшому

Можна все звести до того, що нас чекає перемога і це 100% правда. Є декілька причин, чому так відбудеться. По-перше, бо це наша земля, а вони загарбники, а той, хто є загарбником, ніколи не виграє.

По-друге, ми вмотивовані, щоб захистити наші домівки, а вони – щоб окупувати територію. Ми прекрасно усвідомлюємо, що правда на нашій стороні, і вони також це усвідомлюємо.

І найголовніше полягає в тому, що ми як нація існуємо, а вони існують як “насєлєніє”.

Дуже багато українців пішли воювати, багато українців допомагають військовим. Хтось займається волонтерською діяльністю, хто знаходиться в інформаційнмх військах, що також дуже важливо. Усі ми почали працювати як один великий мурашник.

Протягом останніх восьми років ми постійно говоримо про те, що потрібно звільняти окупований Крим та Донбас. Мені здається, що після вторгнення ворога, питання деокупації має стояти на першому місці.

Рашистів потрібно вибивати з усіх українських територій. Коли ми розпочнемо повномасштабне звільнення всіх наших міст та сіл, українська влада мусить видати наказ про звільнення Криму та Донбасу. Якщо наша влада цього не зробить – це вважатиметься актом державної зради.

Тому що Донбас – це Україна. Крим – це Україна, і вся війна має закінчитися повною деокупацією всіх українських територій.




коментарів: 8
  1. Останніх дап абзаци дуже правильні, хоча я вже чув хтось говорив шо вони мають вийти на кордони станом на 24 лютого і далі вирішувати балабальством шось там далі по донбасу и криму.. НІ, саме повністю їх потрібно вигнати і з донбасу і з криму, інакше це ганьба!

  2. Та шо там тільки з донбасу та криму.. З расєї їх вигнати . ну затягнеться війна на 30 років, нічого страшного!

  3. Після перемоги потрібно не забути одразу вигнати всіх московських попів з українських святинь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа