<

Ще одне пишне весілля на Львівщині: Ткач провів свято для підозрюваного у сексуальному насиллі

15:05 | 22.10.2023 / Новини / /
Перегляди
1354
/ коментарів 8

Шоумен Юрій Ткач провів весілля блогеру Олегу Захарову, який разом із друзями є учасником скандальної справи про «п’яні вечірки» в Києві, на яких споювали та гвалтували дівчат, знімали це на відео та поширювали у мережі.  Про це повідомив журналіст Андрій Лохматов.

Весілля відбулося у одному із найдорожчих готельних комплексів країни Edem Resort Medical & Spa, – пише Варта1.

«На початку жовтня влаштував весілля у готелі, де тінейджери співали російський реп, розкидуючи по сцені стодоларові купюри», – написав Лохматов.

На фотографіях та відео, якими поділився у своїх закритих соцмережах сам наречений, Юрій Ткач сміється та обіймається з ним.

«Юрій Ткач, який щиро обіймався з п’яним підозрюваним у сексуальному насиллі, чим як би підтвердив йому — все ок, чувак, продовжуй в тому ж дусі, і в котрий раз продемонстрував нам, що гроші важливіші за репутацію, і що деяким людям неважливо, кого розважати — прокурорів-корупціонерів чи мажорів-гвалтівників», – написав журналіст.

Згодом Юрій Ткач опублікував пост із вибаченням, зазначив, що усі виручені кошти підуть на ЗСУ, а він та його команда ретельніше перевірятимуть замовників.

Нагадаємо, Олег Захаров — третій учасник справи про «п’яні вечірки», на яких знущалися з дівчат. У березні цього року хлопцю повідомили про підозру у вчиненні насильницьких дій сексуального характеру без добровільної згоди. За версією слідства, блогер вмовив неповнолітню дівчину взяти участь у стрімі. На час слідства його відпустили під заставу.

Крім того, нещодавно суспільство обурило пишне весілля колишнього прокурора та співробітниці ДБР, які зіграли «елітне» весілля під час війни у Львові




коментарів: 8
  1. Де воєнкомат ,чи там все куплене ось такою мерзотою як цей Ткач і інша підарасня .

  2. Всю цю веселу команду – окопи рити. А нареченій – каску на голову замість фати, щоб лопати оббивати. Може, мізки на місце стануть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок