<

Шеф-кухар Клопотенко відвідав Волинь: де був та що куштував

19:15 | 20.10.2024 / Новини / , /
Перегляди
346
/ Коментарі відсутні

Волинь відвідав відомий шеф-кухар, ресторатор та телеведучий Євген Клопотенко. Він відвідав чимало волинських громад, аби покуштувати місцеві смаколики.

Він був зацікавлений скуштувати місцеві страви. Своїми враженнями відомий кулінар поділився на своїй фейсбук-сторінці, – передає Конкурент.

Євген Клопотенко під час своєї першої поїздки на Волинь завітав у Смідинську громаду аби скуштувати місцеву гастроспадщину – смідинську капусту. Також не оминув і Шацьку громаду, де відвідав шацький ринок та спробував сам приготувати кілька традиційних волинських страв. Серед них і світязький пончик, який так полюбляють туристи.

Шеф-кухар вперше скуштував чорний борщ, печену капусту та манники. Євген Клопотенко залишився приємно вражений нашою кухнею та її кулінарними традиціями.

«Волинь — це регіон для тих, хто любить ліс, озера, ліс, озера, ліс, озера. Для тих хто любить манники, запечену капусту, рибу, вугрів, сомів, справжню журавлину, всі види грибів планети Земля. Але як і в кожному іншому регіоні найголовніше — це люди. Я обовʼязково повернусь, щоб відчути цей запах і смак ще раз», – йдеться в дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Жовтня, Неділя