<

У сільських радах Шацького району збиратимуть допомогу бійцям АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:53 | 22.11.2014 / Шацьк / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Відбулося засідання громадської ради при Шацької райдержадміністрації, в якому взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Кусько, голова районної ради Сергій Віннічук, селищний та сільські голови, представники громадських організацій району, ЗМІ.

Про надання матеріальної допомоги мобілізованим, які беруть участь в АТО, інформувала Наталія Борсук, начальник відділу надзвичайних ситуацій райдержадміністрації. До виступу були запрошені представники християнської волонтерської організації з міста Любомль. Вони розповіли про свою діяльність, про конкретну допомогу бійцям з Волині та запропонували співпрацю із волонтерами Шацького району. Присутні дійшли згоди розпочати збір продуктів і теплих речей з Пульмівської та Прип’ятської сільських рад. Волонтери, в свою чергу, перенаправляють адресну допомогу Волинській обласній організації Української спілки ветеранів Афганістану, які кожного тижня відвозять все необхідне мобілізованим, які беруть участь в АТО на території східних регіонів.

Голова райдержадміністрації Олександр Кусько звернувся до сільських голів з проханням організувати допомогу для військовослужбовців та продовжити роботу щодо забезпечення житлом переселенців зі східних регіонів.

«Шацька райдержадміністрація»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер
15 Травня, Середа