<

СБУ провела обшуки у засновників організації «Партія Шарія»: вилучили техніку, печатку та картки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:21 | 8.06.2021 / Новини / /
Перегляди
310
/ коментарів 13

Правоохоронці провели обшуки у засновників громадської організації «Партія Шарія», причетних до розповсюдження у столичному регіоні агітаційних матеріалів, ціль яких — змінити межі території або державного кордону України.

Службовці влаштували обшуки за адресами фактичного проживання двох фігурантів справи: у столиці та у Бучанському районі на Київщині. У них вилучили комп’ютери, мобільні термінали, печатку «Партії Шарія» та банківські карти, – повідомив пресцентр СБУ.

Крім того, обшуки відбулися у типографії, розташованій у Вінниці. Там представники громадської організації друкували продукцію антиконституційного характеру.

Правоохоронці відкрили справу за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) та ч. 3 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу. Фігурантам справи загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 5 років із можливою конфіскацією майна.




коментарів: 13
    • До чого тут фашизм? це боротьба із поширенням дезінформації і антидержавної пропаганди.

      • звичайно фашизм. Свідомі завели країну в болото, в якому вона скоро потоне зовсім, и затикають рота всім, хто мае свій погляд на майбутне. Чи то демократія ?

  1. Ви вже багато років пророкуєте що Україна розвалиться, потоне, згорить. Тіпун вам на язик нострадамуси хре…ові.

      • Прямо таки до Зімбабве, з чого ти це взяв? Насправді за рівнем життя людей ми лише зовсім трохи відстаємо від Московії, і то тільки тому що ми нафту і газ купуємо на десятки мільярдів щороку, а вони навпаки продають, і то на сотні мільярдів.

  2. Від безсилля породженого власною брехнею ше не на таке підеш.
    Зєля всрався!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота