<

Російські війська обстріляли позиції ЗСУ поблизу Пісок: четверо поранених

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:53 | 10.03.2020 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

10-го березня поблизу Пісок російсько-окупаційні війська відкривали вогонь п’ять разів. Уаслідок дій окупантів один військовослужбовець загинув, четверо поранені.

Про це сказав на брифінгу речник Міноборони Максим Праута, – передає Укрінформ.

“З 9.30 тричі були обстріляні наші воїни, які боронять підступи до населеного пункту Піски. На цій ділянці фронту російсько-окупаційні війська застосували протитанковий ракетний комплекс, ручні протитанкові і автоматичні станкові гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. За попередньою, станом на 12.30, інформацією, один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, чотири зазнали поранень. Втрати противника уточнюються”, – сказав речник.

Водночас він зауважив, що зважаючи на те, що на даний час окупанти не припиняють обстрілів, а українські підрозділи активно їм відповідають, уточнену інформацію щодо обстановки на фронті вже найближчим часом на своїй офіційній сторінці у фейсбук повідомить пресцентр ООС.

Крім того, за його словами, російсько-окупаційні війська нарощують інженерне обладнання бойових позицій уздовж лінії зіткнення та вглиб тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях.

Проводяться роботи з маскування бойових позицій танків, артилерійських систем, у т.ч. РСЗВ, які у готовності до негайного застосування перебувають у районах поблизу лінії зіткнення на відстанях, менших за визначені Мінськими домовленостями про відведення важкого озброєння.

При цьому російські пропагандисти активізували поширення фейкових повідомлень зі звинуваченнями на адресу підрозділів Об’єднаних сил у недотриманні режиму припинення вогню – з метою дискредитації українських воїнів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя