<

Росіяни влучили ракетою по автопарку в Балаклії та обстріляли Миколаївщину, є поранені

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:09 | 7.05.2023 / Новини / , /
Перегляди
120
/ Коментарі відсутні

Російські окупанти вранці в неділю 7-го травня завдали ракетного удару по Балаклії Ізюмського району, 5 людей поранені. Також ворог вночі ракетними ударами атакував Миколаївщину, пошкоджена будівля підприємства, на Дніпропетровщині внаслідок обстрілу загинула одна людина, на Київщині збили ворожий безпілотник.

Про обстріл Балаклії повідомив очільник ОВА Харківщини Олег Синєгубов

За даними ОВА, ракета С-300 влучила на територію одного з автопарків. За попередньою інформацією, постраждало 5 цивільних людей.

“Дві жінки 75 років та одна жінка 50 років отримали вибухові травми. Двоє чоловіків – 20-ти та 85-ти років мають відносно легкі ушкодження. Наразі медики надають потерпілим усю необхідну допомогу”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, у ніч на 7-ме травня російські окупанти обстріляли Миколаївський район 5 ракетами Х-22 з авіації, пошкоджена будівля промислового підприємства.

Про це повідомив очільник ОВА Віталій Кім

“За попередньою інформацією від ОК “Південь”, 5 ракетами Х-22, випущеними з літаків стратегічної авіації Ту-22М3, ворог атакував Ольшанську та Костянтинівську громади.

Пошкоджено будівлю промислового підприємства, також зафіксовано влучання на відкритій території”, – йдеться у повідомленні.

Кім додав, що за межами підприємства спалахнула суха трава. Постраждалих немає. В самому Миколаєві ніч пройшла спокійно.

Також над Києвом сили ППО знищили розвідувальний БПЛА.

У Нікополі на Дніпропетровщині внаслідок обстрілу загинула одна людина, ще троє поранено. Пошкоджені будинки, газопроводи, ЛЕП. Також в області збили шахед.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота