<

Росіяни вдарили по Полтавській області балістичними й крилатими ракетами: пошкоджено аеродром

14:10 | 10.06.2023 / Новини / , /
Перегляди
350
/ коментарі 3

У ніч на суботу, 10-го червня, російські окупанти вдарили по території Полтавської області, унаслідок чого було пошкоджено техніку та інфраструктуру аеродрому «Миргород».

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, передає УНІАН.

«Сьогодні ворог атакував Полтавщину. Під час нічної атаки в районі військового аеродрому «Миргород» застосував балістичні та крилаті ракети типу «Іскандер», а також ударні дрони іранського виробництва», – написав він.

Унаслідок атаки є певні пошкодження інфраструктури аеродрому й техніки. Попередньо, обійшлося без жертв.

«Пожежу частково локалізовано пожежними розрахунками бригади та ДСНС. Проводять заходи з ліквідації наслідків обстрілу й перевезення техніки в безпечні місця дислокації», – повідомив Лунін.

Він також додав, що внаслідок роботи сил протиповітряної оборони після падіння уламків було пошкоджено вісім приватних будівель та чотири автомобілі. Загиблих і постраждалих немає.




коментарів: 3
  1. Нехай паде помста за знищення української землі на голови ворогів, нехай зійде стихія непоборна на землі окупантів, на води окупантів, на повітря окупантів, на дерева і поля окупантів, на їхні міста і села, і не стане порятунку від пошесті, і не буде спокою нікому. Від надр землі та гір високих хай буде відплата їм за сльози наші, за кров пролиту, за втрати наші. Голосом предків наших, голосом закатованих і страчених, голосом дітей, що втратили батьків і голосом батьків, що втратили дітей, голосом дружина, що овдовіли з вини росіян, голосом незламних і нескорених закликаю помсту. Закликаю справедливий суд!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота