<

Ракетна атака на Київ: у місті пошкоджені будинки, горять автомобілі, є поранений

09:11 | 23.01.2024 / Новини / , , /
Перегляди
339
/ Коментарі відсутні

Унаслідок російського удару по Києву вранці 23-го січня в кількох районах міста є пошкодження будинків, у Святошинському районі горять автомобілі, постраждали 9 людей, з житлового будинку евакуюють мешканців, оскільки у квартирі виявили бойову частину ракети, яка не здетонувала.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у телеграмі.

“У Святошинському районі палає будівля, легкові авто та є попередня інформація про влучення уламків у будівлю дитсадка (пізніше ця інформація не підтвердилася − ред.). У Соломʼянському районі в багатоквартирному будинку вибуховою хвилею повибивало вікна. Наразі інформації про постраждалих немає. Є звернення до медиків за іншою адресою в Соломʼянському районі”, – зазначив Кличко.

Також зафіксоване загоряння в кількох квартирах житлового будинку в Соломʼянському районі. Екстрені служби прямують на місце.

За словами мера, у Печерському районі влучання в нежитлову будівлю. Підрозділи екстрених служб прямують на місце.

Пізніше Кличко повідомив, що у результаті російської атаки постраждали 9 людей, зокрема, 13-річний хлопчик. Більшість з них у Солом’янському районі. Шістьох людей госпіталізували.

Станом на 8:00 ранку триває гасіння пожежі у нежитловій будівлі в Печерському районі.

“Інформація про влучання в дитсадок у Святошинському не підтвердилася. Поруч з приміщенням закладу палають автівки”, − повідомив мер.

За його словами, у Святошинському районі ще за однією адресою горить квартира. Внаслідок падіння уламків у будинку пошкоджені балкони з 1 по 5 поверхи. В квартирі, де пожежа, виявили одну потерпілу.

Також у цьому районі палає нежитлова двоповерхова будівля. Служби працюють на місці.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота