<

«Поверніть нас додому»: захоплений український моряк написав листа з російського СІЗО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
02:19 | 25.12.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Полонений та поранений унаслідок атаки росіян у Керченській протоці український моряк Андрій Ейдер написав листа з московського СІЗО.

Копію датованого 19 грудня листа на своїй сторінці у Facebook оприлюднила журналіст Таїсія Турчин, повідомляє УНІАН.

“Один із військовополонених моряків, наймолодший, Андрій Ейдер написав відповідь на мого листа. Нескладно помітити замальовані цензором кілька слів. Нам у редакції знадобилося секунд 5, щоб зрозуміти, які ж слова збентежили тюремних цензорів путінського режиму”, – написала журналістка.

У своєму листі він розповів про стан свого здоров’я та умови перебування у СІЗО. Також є й одне прохання – «повернути їх додому».

“Умови… Можна сказати нормально, є книги, електрочайник, холодильник, батареї гріють, могло бути набагато гірше. Рани загоюються, можу ходити нормально, шкутильгаю. Сходами підніматися та спускатися важко, на жаль, сильне навантаження на ноги, руками за поручні хапаюся та йду”, – розповів полонений моряк.

“Не хочеться, щоб про нас забували, адже 24 людини сидять просто так у СІЗО іншої країни. А всі ці люди – військові, вони служать народу України. Хочеться, щоб народ пам’ятав… Поверніть нас додому… Не забувайте нас…” – резюмував він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа