<

Полтавця, який хотів виїхати за кордон з підробленими документами через Ягодин, покарали умовно

18:36 | 10.07.2023 / Новини / , , /
Перегляди
58
/ Коментарі відсутні

Полтавцю не вдалася афера з виїздом за кордон. Чоловік за 92 тисячі придбав підроблені документи, однак замість того, щоб перетнути кордон, отримав рік умовного покарання.

Відповідний вирок ухвалив Любомльський районний суд, пишуть Волинські новини.

У листопаді минулого року уродженець Полтави Олексій П. з невстановленою особою через телеграм домовився про виготовлення на його ім’я тимчасового посвідчення військовозобов`язаного, довідки військово-лікарської комісії та довідки про непридатність до військової служби.

Він надав свої дані та фотокартку, після чого переказав 91 тисячу 940 гривень за виготовлення «документів». 5-го травня Олексій П., будучи особою призовного віку, намагався перетнути кордон через пункт пропуску для міжнародного автомобільного сполучення «Ягодин», однак прикордонники все ж таки розпізнали підробку документів.

У суд обвинувальний акт надійшов з укладеною між обвинуваченим та прокурором угодою про визнання винуватості. Представники Феміди призначили Олексію П. покарання у виді двох років обмеження волі, яке замінили роком іспитового терміну.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя